incuptopp

Om inCup

Välkommen till inCup – en av Sveriges ledande aktörer inom fika på jobbet!
För varje kund – liten som stor – skapar vi förutsättningar för den optimala fikastunden. 

Egen barista

Vår ambition är att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Att varje kopp ska vara en smakrik upplevelse. Vad sägs om att få hjälp av någon av våra utbildade baristas för att smaka dig fram till det allra godaste kaffet? 

Rikstäckande

inCup finns i hela landet – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Det är etablerade enheter med lång erfarenhet av fika på jobbet. I sortimentet finns kaffemaskiner och automater, kaffe, te, tilltugg och tillbehör. Och här finns förstås certifierade produkter och färdiga miljökoncept. Plus massor av kunnande om kaffe! 

Lokala och centrala avtal

inCup bildades 2013 när återförsäljare från Jede gick samman och bildade det nya bolaget inCup Sweden AB. inCup är exklusiv partner till Jede och därför finns förstås Jedes produkter i vårt sortiment. 

För att kunna erbjuda service nära våra kunder i hela landet, samverkar vi på några platser med väletablerade partners. Vår organisation för service och leverans är med andra ord väl utbyggd och erbjuder även centrala avtal. På klarspråk betyder det snabba leveranser och snabb service – oavsett vart du vill njuta av din fikastund.